Snart klart

En annen Guzzi i vinterdvale
En annen Guzzi i vinterdvale
Velutstyrt, bil, båt, vaskemaskiner, alt finnes her.
Velutstyrt, bil, båt, vaskemaskiner, alt finnes her.
Kontor og avslappings avdeling
Kontor- og avslappingsavdeling
Arvid altmuligmann
Arvid altmuligmann

Det var noen som lurte på hvordan det egentlig så ut i garasjen. Her er noen bilder som gir en viss pekepinn. Arvid altmuligmann ser altså slik ut.

Det begynner å nærme seg nå. Garasjen er nesten klar. Ryddet og klargjort etter beste evne.

motoguzziforum.no har jeg kommet i kontakt med flinke folk som er villige til å stille seg selv til disposisjon dersom jeg skulle trenge noe hjelp. Og det vil jeg trenge definitivt. Også gode råd og oppmuntrende tilrop vanket det på dette forumet.

Det viser seg faktisk også at sannsynligheten for en vellykket restaurering øker dersom man er medlem av eller i det minste støtter norsk Classic Racing Club, uten dem – ingen classic racing i Norge. De best anvendte kr.250,- i 2014!
http://crc.no/kontakt_oss/

Alt dette i følge CRC selv. Hvem kunne vel ant dette? Så for å være på den sikre siden må det bli et støttemedlemskap her.

Transport

Det er ikke bare bare å transportere en motorsykkel har jeg funnet ut. Jeg har i alle år kjørt lykkelig og uvitende på mine egne to hjul, uten å ense en tanke til alle de som fra tid til annen får stopp og må transportere tohjulingen på henger eller i en kasse eller kanskje på en båt.

Kassebil med baklift ville kanskje vært ideelt transportmiddel, men ganske dyrt. Egen mc-henger kunne vært bra. Men den nærmeste er lokalisert i Ålesund.

Konklusjon: Arvid altmuligmann stiller med Audi A6 stasjonsvogn med hengerfeste og firehjuldrift. Lukket henger leies på nærmeste Statoil stasjon. Pris kr 570,- pr døgn. Tur retur Stavanger-Rygge beregnes å ta to dager. Med gratis overnatting hos eldste datter og litt dikkedikk med barnebarnet, inkludert Youtube med avspilling av Guzzi med LaFranconi Competizione til allmenn forlystelse http://www.youtube.com/watch?v=3tjum8xSKTs blir dette en bra løsning.

For øvrig synes alle det er tøft at bestefar kommer på besøk på motorsykkel. Ja, om sommeren da. De virkelig tøffe gutta, de med istapper både her og der, mc-vinterkjøregutta skal få ha vinteren i fred for meg.

Når det nå ble henger som ble valgt oppstår jo det andre problemer som må løses. Hvordan få for eksempel en motorsykkel trygt og godt inn og oppå en henger, og deretter frakte den 50 mil?

Løsningen ble sammenleggbar lasterampe fra Jula til kr 699,- samt en bestilling til Biltema på forhjulstøtte til MC for kr 349,-. Dette i tillegg til nødvendige lastestropper for å surre sykkelen fast med, tror jeg skal være nok for å transportere sykkelen trygt fram.

Nå gjenstår faktisk bare å avtale tidspunktet for henting så er vi i gang. Framdriftsplanen sier oppstart demontering 3. mars.

I mellomtiden kan man for eksempel studere hvordan usannsynlige gode resultater oppnås ved polering av aluminium. http://www.poleringsguide.se/poleringsguide/

Jeg kjenner jeg begynner å glede meg skikkelig nå. Dette blir gøy.

Eller som italieneren sa etter at jeg påpekte det flotte resultatet etter hans restaurering: «Nice, but very, very expensive.»

Her er hans flotte sykkel.

En slik en vil jeg også ha.
En slik en vil jeg også ha.

Et garasje bilde til

I overkant velutstyrt.
I overkant velutstyrt.

En kommentar om “Snart klart

  1. Herlig! Dette blir balsam for sjela (på tross av litt svisjampo i øynene for lommeboka), og slike prosjekter støtter jeg – dette er et klassisk livsnyterprosjekt. You have my blessing. PS. når Guzzi’n er ferdig, og du er tilbake på østlandet, er det kanskje muligheter for å gjenoppta gamle tradisjoner og kjøre barnebarn i barnehagen på sykkelen?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s