Også mindre ting må gjøres.

Nå begynner jeg å se slutten på hele restaureringsarbeidet. Kun mindre ting gjenstår før jeg kan starte opp.

Olje på framgaffel.

Men, det er nå engang sånn at også mindre ting må gjøres. Som for eksempel å huske og fylle på olje på framgafflene før dashbordet blir satt på. På Bikerstreet kjøpte jeg denne oljen. Ganske grov og rudimentær, forhåpentligvis passende. 0,160 l på hver gaffel. Da ble det sånn.

Gaffelolje fra Bikerstreet.
Gaffelolje fra Bikerstreet.

Dashbord

Dashbordet kunne så settes på. Det hviler på tre gummiforinger. En liten kuriositet. Muttrene er ikke kjøpt nye, men er de samme gamle, men pusset og polert opp. Nye hadde kanskje kostet tyve kroner, så jeg har strengt tatt råd til nye. Er jeg litt gærn da?

Dashbord på plass.
Dashbord på plass.

Strukturen på overflaten er tøff. Krympelakk. Jeg kommer tilbake senere med mer info om lakkeringsarbeidet. Ps. Den grønne ledningen kommer til å bli koblet til blinklysene og vil gi meg varsling om blinklysene er aktive.

Sikringsboks ferdig

Ny hovedledning inn i sikringsboksen. Merking av ledninger og sikringer. Arvid har en plan med innlagt skjema på innsiden av lokket. Laminert og fargelagt.

Sikringsboks med merking.
Sikringsboks med merking.

Nytt rele montert mellom batteri og sikringsboksen. Lokalisert rett på innsiden og derfor ikke synlig på bildet.

Varmehåndtak

I mange og lange år har jeg ønsket meg varmehåndtak. Våte kalde fingre og mange mil igjen å kjøre. Jeg har fått min andel.

Jammen, det er ikke originalt vil noen si. Og det kan de bare si. Forøvrig av samme type som på California EV. Fungerer helt utmerket.

Oxford varmehåndtak.
Oxford varmehåndtak.

Lys på.

Ekstralysene montert, men ikke justert riktig enda. Ny reflektor og ny lyspære i hovedlys. 65/55 watt. Utrolig mye bedre lys, i hvertfall i garasjen.

Ekstralys og ny reflektor.
Ekstralys og ny reflektor montert.
Oh, yes.
Oh, yes.

Nå kan ledninger festes og wirene plasseres riktig.

Flere småting gjenstår

Den observante leser vil legge merke til fjæra som ligger under sykkelen. Den hører sammen med dobbelstøtta. Jeg sliter litt med passformen. Kollisjon mellom potter, mellomrør og støtta. Kan det være feil type, mon tro?

Administrativt/forsikring

Jeg fikk et spørsmål om hva sykkelen er verdt nå. I grunnen et uinteressant spørsmål fordi sykkelen ikke er til salgs. Men det har en annen side også og det er forsikring av sykkelen slik den står. Pr. idag er sykkelen forsikret for 150 000 kr. Det beløpet kommer til å bli hevet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s